Lavin Estates | Exklusiv Finca med utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv Finca med utsikt över hamnen

Fakta Bilder

585m2 8 Sovrum i Port Andratx

Denna exceptionella fastighet - som består av fyra fristående byggnader - renoverades 2005 till högsta kvalitetsstandard. Fastigheten i finaste stil lockar med absolut lugn, avskildhet och en vacker utsikt över hamnen i Port Andratx. Villan ligger på en tomt på ca 6.000 kvm och har en boyta på ca 585 kvm. På bottenvåningen i huvudbyggnaden finns ett vackert öppet vardagsrum / matplats med gasspis, ett ljust vardagsrum med angränsande TV-rum, kontorsrum, ett sovrum med badrum, tvättstuga och en gästtoalett. Den övre våningen imponerar med det stora sovrummet och ett annat sovrum med eget badrum. Från huvudbyggnaden kommer du in på den rymliga terrassen med utekök och poolområdet. Härifrån kan du njuta av en underbar utsikt över hamnen och havet. Det andra huset har ett vardagsrum med kök samt ytterligare 3 sovrum, 2 badrum, en gästtoalett och ett tvättstuga. Det separata fitnessområdet med bastu ligger i ett litet hus lite ovanför fastigheten. Nedanför poolområdet finns ytterligare ett gästhus med vardagsrum, kök, 2 sovrum och ett badrum. Den berömda hamnen i Port Andratx med sitt utbud av restauranger, barer och butiker kan nås på några minuter med bil. Särskilda egenskaper inkluderar: Luftkonditionering w/c, golvvärme & radiatorvärme, larmsystem med videoövervakning, 4 badrum med eget badrum, rymliga terrasser och poolområde, flera gästtoaletter, dubbelgarage, bastu, gym, jacuzzi och grillplats.
 • Boyta

  585m2
 • Tomt

  5863m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  02OPX9
 • Badrum

  6
 • Pris

  13 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: