Lavin Estates | Exklusiv lägenhet i hjärtat av Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv lägenhet i hjärtat av Santa Catalina

Fakta Bilder

126m2 3 Sovrum i Santa Catalina

Välkommen till denna exklusiva lägenhet i hjärtat av Santa Catalina, som erbjuder den perfekta kombinationen av modern lyx och design! Denna vackra lägenhet med två sovrum är en riktig pärla. Det rymliga sovrummet har en klädkammare som perfekt kompletterar din personliga stil. Förutom de två sovrummen finns det ytterligare ett litet gästrum eller kontor som erbjuder flexibilitet för dina individuella behov. De två badrummen har totalrenoverats och lyser nu också i elegant skandinavisk stil. Högkvalitativa material och golvvärme garanterar maximal komfort och välbefinnande i badrummet. Lägenheten har totalrenoverats och byggts om i skandinavisk stil, med endast de bästa materialen av högsta kvalitet. Ett väl genomtänkt belysningskoncept betonar de rena linjerna och den ljusa atmosfären som kännetecknar detta hem. Köket är fullt utrustat och erbjuder dig allt du behöver för att skämma bort din familj eller vänner med kulinariska läckerheter. Parkettgolvet i äkta trä ger rummen en varm och inbjudande touch, medan ett modernt BUS-system gör att du enkelt kan styra alla elektriska apparater via app, oavsett var du är. För extra komfort har lägenheten luftkonditionering, vilket garanterar behagliga temperaturer året runt. Njut av soliga dagar på den södervända balkongen och låt tankarna vandra. Lägenheten är redo att flytta in från juni 2024 och erbjuder dig en modern boendeupplevelse på en av de mest eftertraktade platserna i Palma de Mallorca. Boka en visning idag och låt dig inspireras av detta unika erbjudande!
 • Boyta

  126m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02V9Q5
 • Badrum

  2
 • Pris

  795 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: