Lavin Estates | Exklusiv takvåning i Palma med fantastisk utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv takvåning i Palma med fantastisk utsikt över hamnen

Fakta Bilder

202m2 5 Sovrum i Paseo Marítimo

Välkommen till det ultimata lyxlivet på den första havslinjen - denna exklusiva takvåning kombinerar förstklassig elegans med fantastisk utsikt över hamnen. Den vackra terrassen med perfekt solläge inbjuder dig att njuta av solen och panoramautsikten. Denna eleganta takvåning har fem rymliga sovrum och fyra badrum, alla med fina marmorgolv och inredning av hög kvalitet. Vardagsrummet med öppen planlösning imponerar med en elegant öppen spis som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Det moderna köket är ett paradis för kulinariska entusiaster, med högkvalitativa apparater och elegant design. Centralvärmen med gas garanterar mysig värme under de kallare månaderna, medan luftkonditioneringen garanterar behaglig friskhet under varma dagar. Denna takvåning är inte bara ett drömhem, utan också en livsstilsupplevelse. Närheten till exklusiva butiker och förstklassiga restauranger gör det till en idealisk tillflyktsort för kräsna finsmakare. Njut inte bara av ett lyxigt hem här, utan också av fördelarna med ett förstklassigt läge vid kusten. Välkommen till din exklusiva tillflyktsort på den första havslinjen, där stil, komfort och elegans smälter samman för att skapa en oöverträffad livsstil.
 • Boyta

  202m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02UENK
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 290 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: