Lavin Estates | Exklusiv takvåning med utsikt över hamnen och havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv takvåning med utsikt över hamnen och havet

Fakta Bilder

196m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna underbara takvåning, belägen i ett lyxigt område i Port Andratx, byggdes med endast de finaste materialen. Utsikten från de stora, öppna och takförsedda terrasserna sträcker sig från hamnen till La Mola och det öppna havet. Området erbjuder högklassig boendekomfort och har två pooler, garage och hiss i varje byggnad. Denna exklusiva takvåning upptar en hel våning och är indelad i tre sovrum (vart och ett med badrum), ett stort vardagsrum/matplats med öppen spis och spektakulär havsutsikt samt ett modernt och fullt utrustat amerikanskt kök. Den stora takterrassen har en yta på 110 m² och den täckta terrassen en storlek på 30 m². Takvåningen har luftkonditionering varm / kall, golvvärme, hiss, elektriska fönsterluckor, gästtoalett och garageparkering. Foton från Kristina Müller.
 • Boyta

  196m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02V8DZ
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 750 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: