Lavin Estates | Exklusiv tomt med havsutsikt och godkänt projekt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv tomt med havsutsikt och godkänt projekt

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Costa d'en Blanes

Välkommen till ett unikt tillfälle att förverkliga din dröm om en lyxvilla på Mallorca, Costa d'en Blanes! Denna imponerande tomt med en yta på 1.179m² erbjuder allt du behöver för ett förstklassigt öliv. Med en redan beviljad bygglicens och ett tillgängligt projekt kan ditt byggprojekt slutföras omedelbart. Denna tomt erbjuder det perfekta landskapet för en exklusiv bostadsfastighet. Den planerade villan lovar den högsta nivån av komfort och lyx, från de rymliga 4 sovrummen till de utsökt designade 5 badrummen. De två terrasserna / takterrasserna erbjuder den perfekta platsen att njuta av den hisnande havsutsikten och uppleva oförglömliga solnedgångar. Fastigheten ligger i ett eftertraktat område nära Palma, hamnen i Portals, förstklassiga restauranger och den pittoreska sandstranden i Portals. Detta exklusiva område erbjuder dig en perfekt kombination av lugn och urban livsstil. Dra nytta av denna sällsynta möjlighet att förverkliga ditt drömboende på Mallorca. Kontakta oss idag för mer information eller för att ordna en visning.
 • Tomt

  1179m2
 • Property ID

  02UZA3
 • Pris

  3 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: