Lavin Estates | Exklusiv trädgårdslägenhet nära stranden i Portals…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv trädgårdslägenhet nära stranden i Portals Nous

Fakta Bilder

189m2 4 Sovrum i Portals

Välkommen till din drömlägenhet i Portals Nous - en exklusiv trädgårdslägenhet som ger dig den lyxiga känslan av att äga ditt eget hem. Denna fastighet, som totalrenoverades 2023, är en riktig pärla som kombinerar modern komfort med tidlös elegans. Njut av den inbjudande atmosfären i de rymliga 4 sovrummen och 5 badrummen, som är inredda med högkvalitativa material och utsökta detaljer. Den smarta hemtekniken säkerställer maximal komfort och effektivitet genom att ge dig kontroll över belysning, temperatur och säkerhet - allt med en fingertryckning. Det öppna köket med öppen spis, hemmets mittpunkt, inbjuder dig att skapa kulinariska mästerverk samtidigt som du håller kontakten med familj och vänner. Golvvärmen ger behaglig värme, medan de helt luftkonditionerade rummen garanterar ett behagligt inomhusklimat även under varma dagar. Den rymliga trädgården erbjuder en privat oas av lugn och avkoppling, perfekt för att umgås utomhus eller bara koppla av. Läget för denna trädgårdslägenhet är oslagbart - inom gångavstånd från affärer och bara några minuter från den vackra stranden i Portals. För din bekvämlighet har fastigheten en carport med väggbox så att ditt elfordon alltid är redo att användas. Den innovativa designen och högkvalitativa inredningar gör denna trädgårdslägenhet till ett unikt erbjudande på Portals fastighetsmarknad. Ordna en visning idag och bli inspirerad av detta exklusiva erbjudande!
 • Boyta

  189m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02U9H4
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 795 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: