Lavin Estates | Exklusivt designhus med havsutsikt i ett spektakulärt…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusivt designhus med havsutsikt i ett spektakulärt läge

Fakta Bilder

365m2 3 Sovrum i Camp de Mar

Denna fastighet, som byggdes 2016 av en känd arkitekt, kombinerar lyx, design och funktionalitet på ett spektakulärt läge. Med fri havsutsikt och inbäddat i ett exklusivt lugnt område erbjuder detta hus en unik atmosfär. Arkitekturen kännetecknas av användningen av Accoya-trä, ett miljövänligt och hållbart material som återspeglar engagemanget för hållbarhet och innovativ konstruktion. Den sydvästra orienteringen maximerar den spektakulära havsutsikten och kompletteras av en omsorgsfullt anlagd trädgård som erbjuder avskildhet och en mängd olika retreater. Huset erbjuder enkel tillgång till alla våningar via en hiss och imponerar med två sovrum som erbjuder hisnande havsutsikt samt flexibla och attraktiva boendealternativ. Förutom dubbelgaraget och ytterligare förvaringsmöjligheter samt ett praktiskt tvättstuga har denna fastighet gott om förvaringsutrymme och ett fitnessområde, som också har inspirerande utsikt över havet. Fönsterramarna av högkvalitativt Accoya-trä och de elektriska aluminiumfönstren för andra delar av huset, tillsammans med automatiska solskyddsskärmar på alla söderläge fönster, säkerställer optimal komfort. Köket Minacciola, designat i Venedig, är husets mittpunkt och kombinerar funktionalitet med estetisk elegans. Andra lyxiga detaljer är en etanolspis, en gästtoalett, golvvärme via en värmepump och luftkonditionering, vilket garanterar komfort året runt. Huset ligger i ett lugnt och exklusivt område som erbjuder mycket avskildhet på grund av de angränsande grönområdena. Smakfulla möbler och lyxiga detaljer gör detta gömställe till ett riktigt samlarobjekt. Denna utsökta villa är mer än bara ett hem; det är en livsstil som kombinerar lyx, design och ett unikt läge för att skapa en oöverträffad levnadsupplevelse.
 • Boyta

  365m2
 • Tomt

  911m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UV55
 • Badrum

  2
 • Pris

  6 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: