Lavin Estates | Exklusivt takvåning med panoramautsikt och avskildhet…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusivt takvåning med panoramautsikt och avskildhet i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

82m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna eleganta och attraktiva takvåning med imponerande panoramautsikt ligger i ett lugnt område i Santa Ponsa, bara några minuters promenad från stranden. År 2020 genomgick den en smakfull modernisering och erbjuder en modern atmosfär. Den rymliga terrassen har fantastisk utsikt över Santa Ponsa-viken, och Tramuntana-bergen inbjuder dig att koppla av och njuta av oförglömliga stunder. Med ett fullt utrustat öppet kök, luftkonditionering, golvvärme och en mysig vedeldad öppen spis garanteras komfort året runt. På terrassen finns dessutom en grillplats, perfekt för trevliga utomhusmöten. Bostadsområdet är litet och erbjuder exklusiv integritet. Koppla av vid poolen och lämna vardagsstressen bakom dig. En garageplats garanterar bekväm parkering och extra komfort. Dessutom har lägenheten högkvalitativt parkettgolv, vilket ger en sofistikerad och tilltalande karaktär till utrymmet. Det praktiska tvättrummet ger extra förvaringsutrymme och effektiv organisation av vardagsrummet. Fastighetens läge i Santa Ponsa ger också en mängd olika fritidsmöjligheter. Ta lugna promenader längs stranden, utforska pittoreska vikar eller spela en runda golf på en av de närliggande golfbanorna. I närheten hittar du också exceptionella restauranger, kaféer och butiker som gör din vistelse ännu bättre. Denna takvåning erbjuder den perfekta kombinationen av elegant atmosfär och modern boendekomfort. Den hisnande panoramautsikten, de högkvalitativa funktionerna och det upphöjda läget gör det till en verkligt unik fastighet. Vi inbjuder dig varmt att personligen besöka och uppleva charmen och fördelarna med denna exklusiva takvåning.
 • Boyta

  82m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SKQE
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: