Lavin Estates | Extraordinärt radhus med havsutsikt i privilegierat…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Extraordinärt radhus med havsutsikt i privilegierat läge - Sold

Fakta Bilder

194m2 3 Sovrum i Portals - Sold

Detta nyrenoverade radhus ligger i ett utmärkt läge med utsikt över Puerto Portals och är perfekt för dem som uppskattar både lyx och bekvämlighet. Den rymliga interiören är utformad för att maximera komfort och funktionalitet, med högkvalitativa ytbehandlingar överallt. Från din privata ingång passerar du lummiga trädgårdar innan du möts av den hisnande hamnen och glittrande havsutsikt. När du kommer in i fastigheten dras ditt öga till fönstren från golv till tak och utsikten bortom. Den öppna planlösningen förbinder sömlöst vardagsrummet, matplatsen och köket, vilket skapar ett harmoniskt utrymme för avkoppling och underhållning. Köket är en kocks dröm, med toppmoderna Miele- och Bora-apparater som gör matlagning till ett nöje. Oavsett om du förbereder en snabb frukost eller är värd för en överdådig middagsbjudning, har detta kök allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk. På denna nivå finns också en gästtoalett och ett gästsovrum med en stor regndusch. En elegant trappa leder upp till ett master bedroom med duschkabin och stort badkar, ytterligare ett gästsovrum och en privat terrass som båda sviterna har tillgång till. Höjdpunkten i detta radhus är utan tvekan den stora terrassen som nås från vardagsrummet och som erbjuder 45 m2 justerbar pergola för att njuta av precis rätt mängd sol och skugga. Här kan du äta middag och koppla av under hela året. Den öppna terrassen är en dröm för solbad och solnedgångar. Den här fastigheten erbjuder den perfekta blandningen av inomhuskomfort och utomhusnjutning. Oavsett om du letar efter ett lyxigt heltidsboende eller ett fantastiskt semesterhus, kommer detta radhus säkert att överträffa dina förväntningar och bli din egen privata oas vid havet. Funktioner inkluderar golvvärme, h / c air con, stengolv, separat tvättstuga, låsa upp garage, gemensam pool, snabb tillgång till hamnen och stranden och promenader till Portals Nous by.
 • Boyta

  194m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02V0QI
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: