Lavin Estates | Förstklassig lägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig lägenhet med havsutsikt

Fakta Bilder

107m2 3 Sovrum i Portals

Denna renoverade lägenhet av hög kvalitet med utsikt över havet och hamnen ligger i ett mycket eftertraktat bostadsområde precis intill segelbåtshamnen i Puerto Portals med sina restauranger, barer, kaféer och butiker. Lägenheten har ett ljust vardagsrum/matsal med ett högklassigt kök i öppen planlösning, en master bedroom-svit, ytterligare två sovrum och ett separat badrum. Den täckta terrassen kan nås från vardagsrummet och sovrummet där du kan njuta av härlig utsikt över den gemensamma poolen mot havet och småbåtshamnen. Extra: luftkonditionering h / c, Birgit Mueller kök med Gaggenau apparater, natursten golv, dubbelglasade fönster och ett garage parkeringsplats. Fastigheten säljs möblerad av Terraza Balear. Dess unika läge, bara 2 minuters promenad från vattnet och en sandstrand, gör det till en idealisk semesterplats att vara.
 • Boyta

  107m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TD7N
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 290 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: