Lavin Estates | Förstklassig nybyggd takvåning med en rymlig…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig nybyggd takvåning med en rymlig takterrass i ett populärt område

Fakta Bilder

Förstklassig nybyggd takvåning med en rymlig takterrass i ett populärt läge

Förstklassig nybyggd takvåning med en rymlig takterrass i ett populärt läge

Detta moderna nybyggnadskomplex med 25 högkvalitativa lägenheter ligger i Palmas trendiga distrikt Santa Catalina. I närheten finns inte bara den välkända Santa Catalina-marknaden, utan också många bra restauranger, barer, kaféer och Palmas centrum med sina olika shoppingalternativ. Dessutom ligger den berömda Palma Sport and Tennis Club inom gångavstånd och erbjuder ett brett utbud av sport- och hälsofaciliteter. Trots sitt urbana läge erbjuder komplexet de boende många bekvämligheter, vilket gör det till ett idealiskt boende för dem som värdesätter komfort och fritid. Här finns ett stort underjordiskt parkeringsgarage med 40 platser och 21 förråd, 2 hissar, ett fitnessrum och ett vackert utomhusområde med en gemensam pool och solterrass, där man kan njuta av den mallorkinska solen till sent på kvällen. De 25 genomtänkt designade lägenheterna med öppna vardagsrum och matplatser och privata terrasser har en minimalistisk, modern design. De mindre enrumslägenheterna ligger på de nedre 3 våningarna. På 4:e och 5:e våningen hittar du större lägenheter och takvåningar med antingen 2 dubbelrum eller 2 dubbelrum och ett extra barn- eller arbetsrum. Takvåningarna har också en stor privat takterrass med fantastisk panoramautsikt och delvis havsutsikt. Här, i hjärtat av öns huvudstad, kan du skapa din egen lilla privata oas. För ett behagligt boende året runt finns luftkonditionering och golvvärme. Detta nya bostadsprojekt är ett uttryck för högkvalitativt modernt boende i ett av de mest eftertraktade områdena i Palma.
 • Boyta

  103m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UT8R
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 599 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: