Lavin Estates | Förstklassigt nybyggt chalet i El Toro
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassigt nybyggt chalet i El Toro

Fakta Bilder

211m2 4 Sovrum i Port Adriano

I hjärtat av El Toro, bara några minuter från den populära marinan i Port Adriano, byggs denna förstklassiga chalet på en 561 m2 stor tomt, perfekt som familjebostad. Det finns totalt 4 sovrum på två våningar, varav 3 har eget badrum och en separat gästtoalett. En vacker entré leder in till det rymliga vardagsrummet/matplatsen och köket med öppen planlösning. Poolen är inbäddad i en vacker trädgård, som inbjuder dig att dröja dig kvar med de vackra terrasserna. Färdigställandet är planerat till 2025.
 • Boyta

  211m2
 • Tomt

  561m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02U4L6
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 990 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: