Lavin Estates | Förtjusande byhus i utkanten av byn
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtjusande byhus i utkanten av byn - Sold

Fakta Bilder

187m2 2 Sovrum i Capdella - Sold

Detta byhus renoverades 2022 och utrustades med bekvämligheter av hög kvalitet för att ge alla moderna bekvämligheter. På bottenvåningen hittar du det huvudsakliga vardagsrummet med ett vardagsrum/matsal med öppen spis, ett modernt öppet kök, en gästtoalett och en mysig täckt terrass. Härifrån har du tillgång till det härliga utomhusområdet med en vackert anlagd trädgård med fruktträd, en pool med vattenfall, ett sommarkök och en grillplats. På övervåningen finns det stora sovrummet med ett stort badrum och ytterligare ett sovrum. Dessutom finns det möjlighet att bygga ett gästhus på 25 m² i trädgården.
 • Boyta

  187m2
 • Tomt

  887m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02RYOL
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: