Lavin Estates | Förtrollande golfvilla med största möjliga avskildhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtrollande golfvilla med största möjliga avskildhet

Fakta Bilder

152m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna rymliga golfvilla i två våningar ligger på en egen tomt och erbjuder därför utmärkt avskildhet. Det omsorgsfullt utformade utomhusområdet gränsar direkt till golfbanan och erbjuder både mysiga öppna och täckta terrasser, en automatiskt bevattnad trädgård, ett garage och ett poolområde som är helt avskilt. Bottenvåningen imponerar med ett rymligt vardagsrum/matplats, ett kök med öppen planlösning och det stora sovrummet med eget badrum. Det finns också ett tvättstuga och förråd och en gästtoalett. Golfvillan ligger i ett av de mest eftertraktade komplexen på sydvästra delen av ön. Det består av villor i medelhavsstil och vackert anlagda grönområden. Det har också en rymlig gemensam pool. Läget är mycket lugnt, precis intill golfbanan och bara cirka 2 kilometer från stadens centrum.
 • Boyta

  152m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  00AIMG
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 290 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: