Lavin Estates | Förtrollande lägenhet med trädgård och utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förtrollande lägenhet med trädgård och utsikt över golfbanan - Sold

Fakta Bilder

136m2 3 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna vackra och välskötta trädgårdslägenhet erbjuder rymligt boende med omfattande terrasser för underhållning och njutning av solen året runt. Beläget i det lugna samhället Golf Bendinat, finns det direkt utsikt över golfbanan och en lugn grön miljö. Lägenheten erbjuder en entréfoajé, rymlig matsal och vardagsrum, och ett separat kök och angränsande tvättstuga. Dessutom finns en svit med master bedroom och en separat flygel med två generösa sovrum som delar badrum. Alla sovrum, vardagsrummet och köket har tillgång till den omslutande terrassen som består av en 21m2 täckt veranda och 108m2 öppna terrasser. Fastigheten har luftkonditionering, elektriska handdukstorkar, en privat parkeringsplats och förråd i garaget, gemensam parkering, en vacker anlagd utomhuspool och en uppvärmd inomhuspool för vintermånaderna.
 • Boyta

  136m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TWMP
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: