Lavin Estates | Familjelägenhet i Medelhavsområdet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjelägenhet i Medelhavsområdet

Fakta Bilder

160m2 3 Sovrum i Port Andratx

Medelhavsstil möter moderna element! Denna ljusa trädgårdslägenhet av hög kvalitet erbjuder tillräckligt med utrymme för hela familjen både inomhus och utomhus. Samfälligheten har en stor pool och ligger på en kulle som erbjuder en fantastisk utsikt och vackra solnedgångar. Hamnen i Port Andratx med dess utbud av butiker, restauranger och barer kan nås på några minuter med bil. Fastigheten har golvvärme, luftkonditionering h / c, förråd och en underjordisk parkeringsplats.
 • Boyta

  160m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02R82P
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 875 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: