Lavin Estates | Familjelägenhet i skolområde
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjelägenhet i skolområde - Sold

Fakta Bilder

104m2 4 Sovrum i Son Espanyolet - Sold

Lägenhet i gated community med trädgårdar, pool, paddeltennisbana och lekplats. Det är nära till flera skolor, stormarknader, restauranger, sjukhus etc. och med bra anslutning till motorvägen. Fastigheten är ljus på grund av dess söderläge och har 4 sovrum med inbyggda garderober och två badrum, ett av dem med eget badrum. Köket har totalrenoverats 2022 och har ett osmossystem. Från vardagsrummet finns tillgång till en solig terrass på cirka 8 m2. Den har dubbelglasade fönster, gas centralvärme med radiatorer och luftkonditionering varm / kall i alla rum och i vardagsrummet. En stor parkeringsplats och ett förråd ingår i priset. Om du har några frågor eller vill besöka, tveka inte att kontakta oss.
 • Boyta

  104m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02U2F4
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: