Lavin Estates | Familjevilla översvämmad av ljus
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla översvämmad av ljus - Sold

Fakta Bilder

348m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna generösa nya villa ligger i ett av de mest lugna och vackra villaområdena i Nova Santa Ponsa och är byggd på en plan tomt och är den perfekta fastigheten för att slå sig ner med hela familjen. Den rymliga exteriören med trädgård och pool är idealisk för att njuta av det milda Medelhavsklimatet och för att hålla barn och husdjur roade medan de kan leka säkert. Tack vare de mallorkinska inslagen och de höga fönsterfronterna känner man sig genast som hemma när man kliver in i detta drömhus. Dessutom har huset planerats med hänsyn till personer med begränsad rörlighet eftersom de enkelt kan ta sig till alla nivåer på grund av hissen i husets inre. I anpassning till husets moderna och generösa layout möjliggör ett intelligent hussystem en enkel och effektiv drift av alla tekniska installationer. Ytterligare egenskaper som kompletterar detta idealiska familjehem: vinkällare, luftkonditionering och golvvärme i hela villan samt ett rymligt garage i underjordiska våningen. Närheten till den exklusiva hamnen i Port Adriano, sandstränderna i Santa Ponsa och de tre populära golfbanorna uppgraderar denna fastighet ytterligare.
 • Boyta

  348m2
 • Tomt

  1053m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02PUO3
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: