Lavin Estates | Familjevilla i bästa bostadsområde
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla i bästa bostadsområde

Fakta Bilder

425m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna medelhavsklassiska villa är perfekt utformad för familjelivet på den soliga ön Mallorca och ligger i ett förstklassigt bostadsområde i Nova Santa Ponsa. Ett ljust och rymligt rumskoncept med ett amerikanskt kök, ett vardagsrum med matplats i öppen planlösning med öppen spis och ett vackert tak med träbjälkar, gör denna fastighet idealisk året runt. Villan har totalt 4 sovrum och 3 badrum med eget badrum och inkluderar en privat gästlägenhet med separat ingång. Det rymliga master bedroom på övervåningen har en privat terrass med utsikt över havet, en stor klädkammare och ett magnifikt badrum med dubbla handfat. Den vackert anlagda trädgården med sina ljusa färger och väldoftande medelhavsväxter, i kombination med det smakfullt utformade poolområdet, skapar omedelbart en semesterstämning. Många öppna och täckta terrassområden inbjuder dig att koppla av, lata dig och sola utomhus. De som gillar det maritima livet kan välja och vraka mellan två närliggande hamnar: den charmiga hamnen i Santa Ponsa eller den eleganta marinan i Port Adriano. Golfare och sportfanatiker kan ägna sig åt sin hobby på de närliggande golfbanorna och på countryklubben. Internationella skolor ligger bara några minuters bilresa bort. Det är inte utan anledning som Santa Ponsa är det valda hemmet för många barnfamiljer, som uppskattar infrastrukturen. Ytterligare utrustningsfunktioner är: Luftkonditionering w/c, gas centralvärme, elektriska fönsterluckor, tvättstuga, förråd, gästtoalett, dubbelgarage, larmsystem.
 • Boyta

  425m2
 • Tomt

  1541m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  023UVI
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: