Lavin Estates | Familjevilla i Costa de la Calma med grön utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla i Costa de la Calma med grön utsikt

Fakta Bilder

313m2 5 Sovrum i Costa de la Calma

Denna vackra familjevilla ligger i bostadsområdet Costa de la Calma, nära stranden och de många bekvämligheter som finns i Santa Ponsa. Vid ingången finns en hall som leder till det öppna vardagsrummet med det öppna köket och matsalen. Köket har en separat tvättstuga som också är idealisk för förvaring. Det soliga vardagsrummet leder ut till en vacker terrass med pool och trädgård. På bottenvåningen finns också ett sovrum med badrum en suite och en gästtoalett. På övervåningen finns ytterligare 4 sovrum med eget badrum, varav ett för närvarande används som kontor. Huset är helt luftkonditionerat och har ett golvvärmesystem. Denna villa har en sydvästlig orientering, vilket gör den ännu mer idealisk, eftersom du kan njuta av solen på terrassen hela dagen! Husets omgivningar erbjuder en panoramisk grön zon, som ger en naturlig och obegränsad utsikt över ett Medelhavslandskap.
 • Boyta

  313m2
 • Tomt

  953m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02PHUD
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 790 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: