Lavin Estates | Familjevilla i ett privilegierat bostadsområde
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla i ett privilegierat bostadsområde - Sold

Fakta Bilder

295m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna attraktiva familjevilla ligger på en av de bästa gatorna i det populära bostadsområdet Nova Santa Ponsa och erbjuder maximal avskildhet. Den södervända fastigheten har ljusa och rymliga rum samt ett öppet kök som ger plats för familj och vänner. Den imponerande entrén och högkvalitativa inredningsdetaljer kommer utan tvekan att imponera på dig under ditt besök. Det smakfullt utformade utomhusområdet inbjuder dig att koppla av. Här finns rymliga terrasser med ett sommarkök och en saltvattenpool, samt en bar inklusive en grillplats och en fruktträdgård. Medelhavsträdgården erbjuder också utrymme för inspiration och avkoppling. Andra funktioner som öppen spis, solpaneler, larmsystem, elektriska grindar, dubbelgarage, fullt utrustat kök, inbyggda garderober i sovrummen, tvättstuga och bevattningssystem bidrar till en bekväm boendeupplevelse. Med den speciella tyska byggmetoden "Hanse HAUS" kommer du också att njuta av fördelarna med en beprövad metod för prefabricerad husbyggnad, som är känd för sin kvalitet.
 • Boyta

  295m2
 • Tomt

  1130m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  022ESY
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: