Lavin Estates | Familjevilla i exklusivt bostadsområde
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla i exklusivt bostadsområde

Fakta Bilder

368m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Denna medelhavsklassiska villa ligger på ett absolut toppläge och på en av de mest eftertraktade gatorna i Nova Santa Ponsa, inte långt från de tre golfbanorna och den exklusiva marinan i Port Adriano. Kombinationen av modern arkitektur, medelhavselement och noggrant utvalda material av hög kvalitet kännetecknar denna enastående fastighet. En rymlig entréhall med högt i tak leder till ett mysigt vardagsrum med öppen spis, designkök och matplats i öppen planlösning, två sovrum med eget badrum, varav ett har separat ingång, en gästtoalett och ett tvättstuga. Vardagsrummet och matplatsen leder till en täckt veranda och en vacker medelhavsträdgård med en rymlig pool. Det stora sovrummet med eget badrum och omklädningsrum samt ytterligare två sovrum med eget badrum ligger på övervåningen. Alla tre sovrummen har tillgång till en solterrass med vacker delvis havsutsikt. Ytterligare funktioner i denna förstklassiga fastighet inkluderar: Golvvärme, luftkonditionering h / c, elektriska fönsterluckor, nytt designerutrustat kök, dubbelgarage, larmsystem, trädgårdsbevattningssystem, BUS-system.
 • Boyta

  368m2
 • Tomt

  1086m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  024JWV
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 800 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: