Lavin Estates | Familjevilla i Medelhavet med havsutsikt & licens för…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla i Medelhavet med havsutsikt & licens för semesteruthyrning - Sold

Fakta Bilder

423m2 8 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Denna rymliga lantvilla med utsikt över Camp de Mar-bukten och havet ligger i omedelbar närhet av golfbanan. Medelhavsfastigheten med separat pensionat imponerar med sin storlek, charm, utrustning och absoluta integritet. I huvudbyggnaden finns totalt 3 sovrum, inklusive en master svit med omklädningsrum och tillgång till en terrass. På nedre plan finns ett stort vardagsrum med öppen planlösning och matplats med ett nytt modernt kök. Den kompletta nivån ger tillgång till olika öppna och täckta terrasser samt poolen. Gästhuset har ytterligare 5 sovrum och 3 badrum. Gästerna kan också njuta av en mängd olika terrasser, uteplatsen och det platta trädgårdsområdet, som är perfekt för solbad. Den berömda hamnpromenaden i Port Andratx med en mängd olika restauranger, barer och butiker kan nås på några minuter med bil. Särskilda egenskaper inkluderar: Larmsystem, gästtoalett, centralvärme, luftkonditionering, öppen spis, två tvättstugor, ett garage, en grillplats, en mängd öppna och täckta terrasser och en pool.
 • Boyta

  423m2
 • Tomt

  1610m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  02OSDN
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: