Lavin Estates | Familjevilla med fantastisk havsutsikt i bra läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Familjevilla med fantastisk havsutsikt i bra läge

Fakta Bilder

415m2 4 Sovrum i Bendinat

Denna fastighet ligger i ett av de bästa områdena i Bendinat, nära till många bekvämligheter och de fina stränderna från Illetas och Portals. Villan är fördelad på tre våningar. När du kommer in i fastigheten kommer du att bli förvånad över det ljusa vardagsrummet med vacker havsutsikt och tillgång till den täckta och otäckta terrassen. På denna nivå finns också ett separat och rymligt kök med tvättstuga och en gästtoalett. Alla tre sovrummen och det rymliga sovrummet ligger på samma våning och har tillgång till poolområdet och den gröna trädgården. På denna nivå hittar vi också en stängd täckt terrass som är perfekt att njuta av som ett chill out-område eller att ha ett utekök och tillbringa tid med familj och vänner.
 • Boyta

  415m2
 • Tomt

  1016m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02TVER
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: