Lavin Estates | Fantastisk lägenhet i Es Pinar
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lägenhet i Es Pinar - Sold

Fakta Bilder

152m2 3 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna vackra lägenhet ligger i en av de mest populära urbaniseringarna på sydvästra delen av ön, kallad Es Pinar. Det ligger i det mycket efterfrågade området Old-Bendinat, mycket nära Puerto Portals och bara 15 minuter från Palma. Samhället byggdes 2014 och presenterar en modern arkitektur. Det erbjuder 3 sovrum, alla med badrum en suite och en gästtoalett. Det rymliga vardagsrummet / matsalen har tillgång till terrassen i söderläge med härlig utsikt över de frodiga trädgårdarna och poolen. Köket är fullt utrustat och perfekt underhållet. Det har luftkonditionering varm / kall, golvvärme, inbyggda garderober, hiss, två parkeringsplatser och förråd. Det är en lugn plats att bo permanent och att njuta av semestern, eftersom det ligger inom gångavstånd till stranden.
 • Boyta

  152m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02S03L
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: