Lavin Estates | Fantastisk lägenhet med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lägenhet med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

100m2 3 Sovrum i Cala Vinyes

Denna lägenhet vid havet ligger i ett privilegierat läge med spektakulär utsikt och massor av potential. Den har totalt 3 sovrum, vilket ger rymlighet och komfort för hela familjen eller för dem som vill ha ett extra utrymme för kontor eller studio. Dessutom har den 2 stora badrum, vilket garanterar integritet och välbefinnande för sina invånare. En av de mest framstående egenskaperna hos fastigheten är dess generösa terrass, där du kan njuta av avkopplande stunder utomhus medan du begrundar det magnifika havslandskapet som sträcker sig framför dig. Denna lägenhet har också en parkeringsplats, vilket är en viktig fördel, särskilt i kustområden där parkering kan vara begränsad. Dessutom är det en del av ett samhälle som erbjuder tillgång till en gemensam pool, perfekt för avkylning på varma dagar eller umgås med grannar och vänner. Det är viktigt att notera att även om denna lägenhet erbjuder alla dessa bekvämligheter, kräver den också vissa renoveringar för att nå sin fulla potential. Detta ger dock möjlighet att anpassa och anpassa utrymmet till dina specifika smaker och behov, vilket gör det till ditt drömhem vid kusten.
 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02V6CB
 • Badrum

  2
 • Pris

  850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: