Lavin Estates | Fantastisk lägenhet med havsutsikt i Cala Major
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lägenhet med havsutsikt i Cala Major

Fakta Bilder

57m2 2 Sovrum i San Agustin

Om du letar efter en drömsemesterlägenhet på Mallorca, är detta den. Detta vackra hem har renoverats mycket smakfullt 2024 med högkvalitativa material och stil. Lägenheten har ett öppet fullt utrustat kök tillverkat i ek, ett ljust vardagsrum, 2 sovrum och 2 badrum, varav ett är en suite. Från vardagsrummet och det stora sovrummet kan du komma åt terrassen som har fantastisk öppen utsikt över havet och grannskapet. Läget för denna lägenhet är perfekt: du är bara 5 minuter bort med bil från staden Palma de Mallorca och du kan nå den fantastiska stranden Cala Major inom några minuters gångavstånd. Ytterligare funktioner är: sydvästlig orientering, luftkonditionering, specialanpassade garderober i ek av lokal snickare, AEG och BOSCH apparater.
 • Boyta

  57m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02UZWN
 • Badrum

  2
 • Pris

  595 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: