Lavin Estates | Fantastisk lägenhet med havsutsikt i frontlinjen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lägenhet i frontlinjen med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

Fantastisk lägenhet med havsutsikt i frontlinjen - Sold

När du kommer in i denna speciella frontlinjelägenhet kommer du omedelbart att bli fängslad av dess idylliska havsutsikt. Den öppna utsikten över havet och bukten med den berömda ön Malgrats lämnar inget övrigt att önska. De rymliga terrasserna inbjuder dig verkligen att njuta av varje minut i den friska havsluften, att koppla av i Medelhavsbrisen. På grund av de fantastiska yttre terrasserna har man möjlighet att njuta av många timmar i solen i en mycket privat och lugn atmosfär under 300 dagar om året. Medelhavet frontline community erbjuder en vacker och rymlig gemensam pool samt direkt tillgång till havet med en romantisk sandstrand. Denna vackra lägenhet erbjuder tre sovrum och två badrum; det stora sovrummet har eget badrum och öppnar brett till den täckta terrassen vid havet. Vardagsrummet med vedeldad öppen spis i Ibiza-stil flyter in i matplatsen och det moderna öppna köket. Lägenheten erbjuder också ytterligare två utrymmen, varav en potentiellt kan omvandlas till en gästlägenhet och ett obebyggt utrymme på 66 m2 som kan föreställas som en vinbodega eller underhållningsrum! Fastigheten har också värmeenheter i marmor, takfläktar i sovrummen, ett tvättstuga och en parkeringsplats inom samhället. Detta sällsynta erbjudande kommer inte att vara sist!
 • Boyta

  115m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02G23D
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: