Lavin Estates | Fantastisk lyxbostad med utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lyxbostad med utsikt över hamnen - Sold

Fakta Bilder

502m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

Ovanför Port Andratx, med magnifik utsikt över den idylliska hamnen och foten av Tramuntana-bergen, byggs för närvarande det exklusiva bostadsområdet Andratx Hills med 9 bostäder i en klass för sig! Takvåningen, kallad "The Villa", med 4 sovrum, 6 badrum och en privat hiss, erbjuder ren lyx på en total inomhusyta på 500 m² plus 355 m² privata utomhusområden. Vardagsrummet och sovrummen är fördelade på 2 våningar. Gym, wellnessavdelning och hemmabio finns på ytterligare 3 våningar. En omfattande terrass med trädgårdsområden och en stor pool, som nås från vardagsrummet, samt en trädgård på sovrumsnivå och en enorm takterrass med en privat pool, är också en del av denna drömfastighet. Förutom gott om utrymme, avskildhet och superb design kan du njuta av en magnifik utsikt över det idylliska bergslandskapet, hamnen och havet! Inte bara takvåningen utan också arkitekturen i hela projektet är unik! Den kombinerar framstående organiska former och en modern, futuristisk design med användning av många naturliga material som utstrålar värme. Kombinationen av betong, trä och glas är helt enastående. De stora fönsterfronterna ger mycket naturligt ljus i vardagsrummen och skapar en perfekt övergång från insida till utsida. Alla ytbehandlingar och material har noggrant valts ut för att uppfylla de högsta internationella standarderna. De exklusiva egenskaperna hos takvåningen inkluderar ett öppet kök med en matlagningsö och Gaggenau, Miele och Bora inbyggda apparater, Vola beslag, skräddarsydda inbyggda garderober / walk-in garderober, golvvärme, luftkonditionering och 3 garageparkeringsplatser.
 • Boyta

  502m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02QDNN
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: