Lavin Estates | Fantastisk lyxig takvåning i Sol de Mallorca
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lyxig takvåning i Sol de Mallorca - Sold

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Denna rymliga lyxiga takvåning ligger i ett säkrat och mycket eftertraktat komplex i urbaniseringen Sol de Mallorca. Det ligger mellan segelbåtshamnen Puerto Portals och Port Adriano och är också placerat nära olika golfbanor. Komplexet imponerar med sina vackra och välskötta trädgårdsområden, direkt tillgång till havet, två stora pooler och lekplatser. Lägenheten i sig är mycket rymlig och ljus och erbjuder en mycket funktionell layout. Vardagsrummet och sovrummet med eget badrum har en angränsande täckt terrass på 20 m² som erbjuder fantastisk havsutsikt. Ytterligare 2 sovrum finns på baksidan med ett delat badrum. Nytt kök installerades 2022. Dessutom är takterrassen på 100 m² en idealisk plats för solbad och för avkopplande kvällar med utsikt över Palmabukten. Två parkeringsplatser kompletterar denna exklusiva fastighet.
 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T8CJ
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: