Lavin Estates | Fantastisk lyxlägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lyxlägenhet med havsutsikt

Fakta Bilder

323m2 4 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna enastående renoverade lägenhet är en oas av lugn och ljus. Skönheten omger dig i inredningen och dekorationen, medan den generösa terrassen med en 270º panoramautsikt över havet och grönskan är den perfekta platsen att koppla av. Denna rymliga lägenhet har skapats genom att sammanfoga två fastigheter för att erbjuda lateralt boende på en våning med öppen utsikt. Layouten erbjuder ett rymligt vardagsrum som flyter ut till huvudterrassen, ett kök med öppen planlösning och skafferi, separat tvättstuga och förvaring. I gästflygeln finns två dubbelrum som delar på ett stort badrum och ett gym. Den privata masterflygeln har ett sovrum med eget badrum, omklädningsrum med eget badrum och en SANYCESS jacuzzi för två, ett kontor och en yogastudio eller ett fjärde sovrum. Det finns möjlighet att skapa fler sovrum om så önskas. Fastigheten har golvvärme, luftkonditionering, smarta hemsystem, Sonos musiksystem, Miele-apparater, Gessi-kranar, porslin och trägolv, bevattningssystem för terrassen och 3 parkeringsplatser i det underjordiska garaget. Beläget i ett mycket elegant samhälle med 3 block som har en generös och välskött subtropisk trädgård samt en rymlig pool. Detta komplex har ett perfekt läge eftersom det erbjuder gångavstånd till flera små stränder och bekvämligheter. Det ligger också mellan Cap Adriano och Puerto Portals och bara en kort bilresa till Palma.
 • Boyta

  323m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02TK7Z
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 990 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: