Lavin Estates | Fantastisk takvåning med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk takvåning med havsutsikt

Fakta Bilder

140m2 3 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna rymliga takvåning med havsutsikt ligger i det vackra och moderna bostadsområdet "La Floresta del Mar" i Sol de Mallorca, ett lugnt och grönt bostadsområde. Denna ljusa, rymliga lägenhet har en egen takterrass på 207 kvm från vilken du kan njuta av en fantastisk utsikt över havet. Bostadsytan är uppdelad i ett vardagsrum och matplats, ett separat fullt utrustat kök med tvättstuga samt tre sovrum och två badrum, ett av dem en-suite. Ytterligare ett sovrum har byggts på den stora takterrassen. Från det stora vardagsrummet har du tillgång till den täckta terrassen på ca 28m2. Andra funktioner inkluderar luftkonditionering w / c, gas centralvärme och marmorgolv i hela lägenheten. Det välskötta komplexet har två gemensamma pooler, en underjordisk parkeringsplats med en parkeringsplats och förråd för denna fastighet, en concierge-service och en paddelbana. Från lägenhetskomplexet leder en stig genom tallskogen till den vackra sandstranden i Belladona. Bara några minuters promenad bort finns tennisanläggningar, en utmärkt stormarknad och den välkända restaurangen Los Pinos.
 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02R46V
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 095 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: