Lavin Estates | Fantastisk tomt med panoramautsikt över landskapet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk tomt med panoramautsikt över landskapet

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Calvia

Den sista i sitt slag i denna region. Detta läge har bara fördelar: det är både en liten bit till centrum av den ursprungliga byn Calvia, och tillräckligt avlägset för att njuta av en charmig och privat atmosfär med en fantastisk utsikt över området. Tomten gränsar till en väg, där det för närvarande bara finns två andra fastigheter. Utsikten faller över de mallorkinska fälten, dekorerade med oliv-, apelsin- och mandelträd, och täcker ett stort område - från de älskade Tramuntana-bergen till bukten Es Camp de Mar. Tomten har en urban yta på 833 m2, vilket gör det möjligt att bygga högst 291 m2. Resten av ytan har 849 m2 och klassificeras som "rustico" eller jordbruksmark. Detta område kan perfekt användas som en trädgård i söderläge. Det finns ingen jämförbar tomt i denna region.
 • Tomt

  1682m2
 • Property ID

  029U5X
 • Pris

  695 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: