Lavin Estates | Fantastisk trädgårdslägenhet i första strandlinjen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk trädgårdslägenhet i första strandlinjen - Sold

Fakta Bilder

99m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Obefläckad trädgårdslägenhet med hisnande havsutsikt i första havslinjen och privat trädgård på ca. 64m2. Den ljusa och mycket högkvalitativa möblerade lägenheten med 2 sovrum och 2 badrum ligger i ett litet komplex med ett unikt läge direkt på toppen av La Mola. Det imponerar med sitt läge, utsikt, kvalitet och livsstil! Hamnen i Port Andratx med dess utbud av restauranger, barer och butiker kan nås på några minuter med bil. De speciella egenskaperna inkluderar: luftkonditionering h / c, golvvärme i badrummen, modernt amerikanskt kök, tvättstuga, 1 badrum med eget badrum, hiss från garaget till lägenheten, en underjordisk parkeringsplats och en stor gemensam pool.
 • Boyta

  99m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  0248ND
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: