Lavin Estates | Fantastisk trädgårdslägenhet i lugn miljö
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk trädgårdslägenhet i lugn miljö - Sold

Fakta Bilder

119m2 2 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna väl presenterade trädgårdslägenhet erbjuder enastående terrasser för att njuta av det bästa av Medelhavets livsstil året runt. Fastigheten ligger i ett säkert gated community med utmärkta bekvämligheter och erbjuder ett vardagsrum och matsal med öppen planlösning och öppen spis, anslutet till ett rymligt kök i amerikansk stil med tillgång till en solig frukostterrass i söderläge. Dessutom finns det ett stort sovrum med hörnläge och fönster på tre sidor, ett gästsovrum och ett separat badrum. Både sovrummet och vardagsrummet vetter ut mot den omslutande öppna och täckta terrassen, som tillsammans med frukostterrassen ger sol från morgon till kväll. Om du vill ta ett dopp i en av de gemensamma poolerna finns det direkt tillgång från terrassen. En vacker terrasserad privat medelhavsträdgård ger apelsiner under vintermånaderna och en säker miljö för små barn att leka. Utsikten sträcker sig till de närliggande bergen. Fastigheten har varm och kall luftkonditionering, generösa inbyggda garderober, en privat parkeringsplats och ett stort förråd i det underjordiska garaget, tillgång till hiss och 3 gemensamma pooler. Stränder, golfbanor och shoppingmöjligheter ligger i närheten och Palma centrum ligger inom 10 minuters bilresa.
 • Boyta

  119m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02MJT2
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: