Lavin Estates | Fantastisk villa i Port Andratx - skandinavisk stil…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa i Port Andratx - skandinavisk stil möter Medelhavet

Fakta Bilder

Fantastisk villa i Port Andratx - skandinavisk stil möter medelhavskänsla

Fantastisk villa i Port Andratx - skandinavisk stil möter medelhavskänsla

Denna exklusiva villa i Port Andratx, ett av de mest eftertraktade bostadsområdena på Mallorca, presenterar sig i en charmig skandinavisk stil efter en omfattande renovering. Kombinationen av modern design och mysig atmosfär ger denna fastighet en unik atmosfär. Villan imponerar så snart du kommer in med sitt högkvalitativa träparkettgolv och eleganta stengolv. Hela fastigheten är utrustad med luftkonditionering för varma sommardagar och golvvärme från en effektiv värmepump för de svalare månaderna för att säkerställa maximal boendekomfort. Ett avancerat domotic-system möjliggör bekväm kontroll av belysningen, uppvärmningen och säkerhetstekniken - allt med en knapptryckning. En modern hiss erbjuder ytterligare bekvämlighet och ger barriärfri tillgång till alla våningar. Villan har fyra rymliga sovrum, vart och ett med sitt eget lyxiga badrum. Alla rum är inredda för att erbjuda fantastisk utsikt över havet, särskilt under de fascinerande solnedgångarna. Det ultramoderna köket är uppdelat i två områden - förberedelseköket och huvudköket. Här har endast förstklassiga varumärken och material använts för att uppfylla de högsta standarderna. Den öppna planlösningen underlättar kommunikativ interaktion och skapar en inbjudande atmosfär. Vardagsrummet öppnar sig mot en rymlig terrass, perfekt för att tillbringa avkopplande timmar utomhus. Villan har en egen garageplats och ligger i omedelbar närhet av en exklusiv strandklubb för att njuta av Medelhavets livsstil till fullo. En annan höjdpunkt är bodegan med utsikt över havet, en idealisk plats att njuta av speciella stunder med vänner. Denna fastighet imponerar inte bara med sin förstklassiga inredning och användningen av de bästa materialen, utan framför allt med sitt eftertraktade läge i Port Andratx. Denna villa är mer än bara ett hem - det är en oas av exklusivitet och lyx där medelhavskänsla och skandinavisk stil kombineras för att skapa en unik symbios.
 • Boyta

  416m2
 • Tomt

  1332m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02UM6D
 • Badrum

  4
 • Pris

  11 650 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: