Lavin Estates | Fantastisk villa med havsutsikt i lugnt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa med havsutsikt i lugnt läge

Fakta Bilder

450m2 5 Sovrum i Cas Catala

Denna anmärkningsvärda villa med havsutsikt är ett fantastiskt tillfälle att njuta av en lyxig livsstil vid kusten. Med ett utmärkt läge i närheten av fantastiska vita sandstränder, bekväma bekvämligheter och internationella skolor. Denna eleganta bostad erbjuder den perfekta blandningen av lugn och bekvämlighet. Med bara 10 minuters bilresa från Palma centrum har du enkel tillgång till den pulserande staden samtidigt som du njuter av lugnet i din tillflyktsort vid havet. Denna utsökta villa har renoverats enligt högsta standard och är utformad i en modern elegant stil. När du kliver in möts du av en hiss som förbinder varje våning. Villans rymliga layout är utformad för att maximera den hisnande havsutsikten, så att du kan njuta av Medelhavets skönhet från nästan alla rum. Med fem generöst tilltagna dubbelrum, inklusive den primära sviten, garanterar detta hem gott om utrymme för familj och gäster. Varje rum har utformats med omsorg för att erbjuda en lugn och privat tillflyktsort, en oas av lugn och ro. Villans imponerande funktioner sträcker sig bortom de viktigaste vardagsrummen. En stor och mångsidig källare, komplett med ett utomhuskök och gästkvarter, ger ett idealiskt utrymme för att underhålla vänner och familj. Oavsett om du är värd för en samling vid poolen eller njuter av en lugn kväll under stjärnorna, erbjuder detta exceptionella utrymme obegränsade möjligheter. För dem med en passion för kulinarisk excellens har villan ett kök med hög specifikation som kommer att glädja även den mest kräsna kocken. Utrustat med toppmoderna apparater och eleganta ytor. Det öppna vardagsrummet förbinder sömlöst köket med resten av hemmet och skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och underhållning. Utanför hittar du en oas av lugn där skönheten i Mallorcas naturliga landskap harmoniserar med villans fantastiska arkitektur. Omgiven av en rymlig terrass som är perfekt för att koppla av vid poolen och njuta av den varma sommarvärmen. De omsorgsfullt anlagda trädgårdarna ger en lugn bakgrund och erbjuder en fristad där man kan varva ner och återknyta kontakten med naturen. Sammanfattningsvis är denna villa med havsutsikt i Cas Catala ett bevis på lyxigt kustnära boende. Med sitt oöverträffade läge, toppmoderna renoveringar, stora bostadsyta och hisnande havsutsikt erbjuder den en unik möjlighet att uppleva det bästa av Mallorca. Omfamna en livsstil av sofistikering, bekvämlighet och naturlig skönhet, när du gör denna exceptionella villa till ditt nya hem.
 • Boyta

  450m2
 • Tomt

  1198m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02TI86
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: