Lavin Estates | Fantastisk villa med havsutsikt på gångavstånd till…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk villa med havsutsikt på gångavstånd till alla bekvämligheter - Sold

Fakta Bilder

470m2 4 Sovrum i Portals - Sold

Upptäck en anmärkningsvärd villa i Portals, som erbjuder hisnande havsutsikt i kombination med lyxigt boende. En av de exceptionella aspekterna av denna villa är dess utmärkta läge, som erbjuder enkel tillgång till många bekvämligheter inom gångavstånd och bara några minuter från den lyxiga hamnen i Puerto Portals. Inredningen har ett öppet koncept, där det helt nya Bulthaup Gastro-köket sömlöst integreras med vardagsrummet. Denna harmoniska blandning skapar ett inbjudande utrymme som är perfekt för att underhålla gäster. Gå ut på den vackra utomhusterrassen, komplett med en grillplats, och njut av den fantastiska utsikten över havet och den vackert anlagda Medelhavsträdgården. Den uppvärmda saltvattenpoolen är perfekt för att tillbringa en fantastisk tid under hela året. Dessutom har den rymliga interiören tre sovrum med eget badrum och ett mycket rymligt sovrum (med stort badrum en suite) med utmärkt havsutsikt och egen privat terrass, vilket ger största möjliga integritet och komfort för både boende och gäster. Denna villa omfamnar hållbarhet och har ett mycket energieffektivt värmesystem genom geotermisk teknik och ett solcellssystem. Andra funktioner som kompletterar detta erbjudande är: dubbelgarage, färdig bastu, toppmodernt larmsystem, SONOS ljudsystem, Control Smart Home System, vinkällare och luftkonditionering. Dessutom är det möjligt att köpa en ytterligare tomt bredvid där ett generöst 309 kvm hus kan byggas, vilket erbjuder oändliga möjligheter för expansion eller investering. Missa inte denna fantastiska möjlighet att äga ditt drömhem. Kontakta oss idag för att boka en visning!
 • Boyta

  470m2
 • Tomt

  1351m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02Q8OK
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: