Lavin Estates | Finca i behov av renovering i ett lugnt läge med…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca i behov av renovering i ett lugnt läge med mycket mark

Fakta Bilder

191m2 2 Sovrum i Andratx

Denna finca med renoveringsbehov ligger i Sa Coma Freda, i den lantliga delen av byn Andratx, bara några minuters bilresa från den framstående fiske- och segelbåtshamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Tomten är mycket lugn och privat och omfattar ca 14 206 m². Fincan har en byggyta på ca 225 m², inklusive en pool på ca 21 m². Fincan har stor potential att bli en liten mallorkinsk juvel igen. Tomten ligger i söderläge och har god tillgänglighet. Den romantiska arkitekturen, som kännetecknas av högt i tak och rustika träbjälkar, väcker drömmen om en autentisk, typisk mallorkinsk finca till liv.
 • Boyta

  191m2
 • Tomt

  14206m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02VC6P
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: