Lavin Estates | Finca-liknande villa på dubbel tomt med gästhus
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca-liknande villa på dubbel tomt med gästhus - Sold

Fakta Bilder

566m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna magnifika villa i fincastil ligger i ett av de finaste områdena och är den perfekta bostaden nära Santa Ponsa för att njuta av skönheten i de fridfulla omgivningarna. Fastighetens läge, storlek och utmärkta kvalitet bildar en lugn oas i kombination med en exklusiv modern livsstil. Villan har en underbar pool samt vackra exteriörer inklusive ett fullt utrustat sommarkök. Fastigheten har fem sovrum, ett rymligt vardagsrum och ett kök med öppen planlösning. Det är det perfekta hemmet för någon som föredrar den perfekta kombinationen av traditionell mallorquinsk arkitektur och moderna öppna interiörer.
 • Boyta

  566m2
 • Tomt

  1671m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  021DRF
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: