Lavin Estates | Finca med utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca med utsikt över hamnen

Fakta Bilder

227m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna drömlika finca-fastighet ligger i ett prestigefyllt läge med vacker utsikt över hamnen. Fastigheten består av två byggnader som är sammankopplade med en uteplats. I huvudbyggnaden finns ett rymligt vardagsrum / matsal med amerikanskt kök och angränsande täckt och öppen terrass med en vacker utsikt över hamnen i Port Andratx. Alla sovrum ligger i grannbyggnaden, där det stora sovrummet på 1: a våningen med egen terrass erbjuder absolut lugn och avskildhet. De 3 gästrummen med separat ingång ligger på bottenvåningen och har också en terrass. Uteplatsen är hjärtat av fastigheten och inbjuder till fantastiska BBQ / middagar / firande med vänner och familj. Härifrån kan man också njuta av den spektakulära utsikten över hamnen. Den berömda hamnen i Port Andratx med en mängd olika butiker, restauranger och barer kan nås på några minuter med bil. Särskilda egenskaper inkluderar: Luftkonditionering varm / kall, flera eldstäder, larmsystem, elektrisk centralvärme, tvättstuga, gästtoalett, stor pool, uteplats, carport för 2 bilar samt fler öppna parkeringsplatser.
 • Boyta

  227m2
 • Tomt

  4250m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OM4X
 • Badrum

  2
 • Pris

  3 550 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: