Lavin Estates | Finca-stil Villa i hamnläge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca-stil Villa i hamnläge

Fakta Bilder

231m2 6 Sovrum i Port Andratx

Denna villa i finca-stil ligger på ett privilegierat läge i Port Andratx, den framstående fiske- och lyxhamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. På en fin och rymlig 800 kvm stor tomt med söderläge erbjuder huset en fantastisk utsikt över hamnen, hamninloppet med de inkommande och utkommande yachterna och det öppna havet. Villan har totalt sex sovrum med var sitt badrum en-suite, ett bekvämt vardagsrum och ett fullt utrustat kök i lantlig stil med en intilliggande matsal. Det rymliga utomhusområdet med olika terrasser och poolen kompletterar den perfekta semesterfastigheten. Andra bekvämligheter är elektrisk golvvärme, luftkonditionering (w / c), öppen spis, jacuzzi och två parkeringsplatser. Huset kan byggas ut.
 • Boyta

  231m2
 • Tomt

  800m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02FNBM
 • Badrum

  6
 • Pris

  7 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: