Lavin Estates | Frontline Golf Villa med gästlägenhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Frontline Golf Villa med gästlägenhet

Fakta Bilder

637m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Denna modernt designade villa på golfbanan erbjuder en privilegierad och bekväm livsstil i kombination med perfekt avskildhet och en levnadskvalitet som uppfyller de högsta kraven. Fastigheten, som har utformats in i minsta detalj, ligger på en plan och rymlig tomt och imponerar med ett förstklassigt, öppet vardagsrumskoncept med högsta kvalitetsstandard. Vardagsrummet erbjuder ett toppmodernt kök och det rymliga vardagsrummet, samt fem rymliga sovrum med eget badrum. Utanför fastigheten finns en rymlig pool och en fullt utrustad grillplats, som inkluderar ett högkvalitativt utekök, som inbjuder dig att tillbringa oförglömliga sommarkvällar med vänner och familj. Andra funktioner i fastigheten inkluderar: Bodega, fitnessområde, separat lägenhet, förinstallationer för bastu, grillplats, domotiksystem, golvvärme, luftkonditionering w/c, pool (15m) och ett garage med 3 parkeringsplatser samt en parkeringsplats utanför.
 • Boyta

  637m2
 • Tomt

  2892m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02A97J
 • Badrum

  6
 • Pris

  9 850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: