Lavin Estates | Frontline lägenhet i spektakulärt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Frontline lägenhet i spektakulärt läge

Fakta Bilder

78m2 2 Sovrum i Sant Elm

Denna lägenhet har ett spektakulärt och lugnt läge i Sant Elm, den charmiga kuststaden på sydvästra Mallorca. Den ligger vid havet och har en fantastisk utsikt över Medelhavets azurblå vatten och de omgivande Tramuntana-bergen. Lägenheten har två sovrum, två badrum och ett amerikanskt kök med angränsande vardagsrum. Från den täckta terrassen kan du njuta av en underbar utsikt över trädgården och det öppna havet. Dessutom garanterar luftkonditionering och elektriska radiatorer behagliga temperaturer på sommaren och vintern. Den gemensamma poolen inbjuder till uppfriskande simturer och Medelhavsträdgårdarna ger komplexet en idyllisk atmosfär. Här kan du koppla av och njuta av solen till fullo. I omedelbar närhet av detta komplex finns en tillgång till havet som lätt kan nås på bara några steg. Denna lägenhet är ett unikt tillfälle att njuta av skönheten i den första havslinjen och bekvämligheterna i Medelhavets livsstil. Restauranger och butiker ligger inom gångavstånd.
 • Boyta

  78m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TZMV
 • Badrum

  2
 • Pris

  925 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: