Lavin Estates | Frontline lägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Frontline lägenhet med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

82m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna exklusiva, moderna lägenhet ligger på en av de mest imponerande platserna i Port Andratx. Den ligger direkt framför havet och erbjuder en omfattande utsikt över bukten och det öppna havet. Förutom denna obegränsade utsikt har det lilla samhällskomplexet, som består av endast tio enheter, en rymlig pool och en vacker trädgård. Lägenheten i sig är modernt utrustad och erbjuder inte bara ett fullt utrustat kök utan också golvvärme, smakfulla naturstengolv och luftkonditionering med värme- och kylfunktion. Lägenheten består av en öppen planlösning med vardagsrum och matplats, samt två sovrum och två badrum. Den absoluta höjdpunkten på fastigheten är det imponerande utomhusområdet, som täcker en yta på mer än 45 kvadratmeter och erbjuder en hisnande utsikt över havet i söderläge. Ytterligare bekvämligheter inkluderar en parkeringsplats, ett förråd, en hiss och elektriska fönsterluckor.
 • Boyta

  82m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TK9Q
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: