Lavin Estates | Högklassig lägenhet i exklusivt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högklassig lägenhet i exklusivt område - Sold

Fakta Bilder

116m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna soliga, högkvalitativa lägenhet är idealisk för dem som vill njuta av sin samvaro eller familjetid i en fantastisk medelhavsmiljö. Den ligger i ett exklusivt och noggrant underhållet gated bostadsområde. Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum på en yta av cirka 116 m². Dessutom erbjuder den en rymlig täckt terrass på cirka 34 m² och en öppen terrass på 8 m² med en idyllisk utsikt över den generöst anlagda gemensamma trädgården. Andra funktioner i denna lägenhet inkluderar luftkonditionering med värme- och kylfunktion, elektrisk golvvärme i badrummen, ett tvättstuga, en underjordisk parkeringsplats, hiss, en stor gemensam pool och bastur. Den eleganta Marina Port Adriano, som erbjuder en mängd olika kaféer, restauranger och butiker, ligger bekvämt inom gångavstånd. Du hittar också olika golfbanor och stränder i närheten, som kan nås inom några minuter.
 • Boyta

  116m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SAL4
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: