Lavin Estates | Högkvalitativ finca dröm i Es Capdellá
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högkvalitativ finca dröm i Es Capdellá

Fakta Bilder

282m2 4 Sovrum i Capdella

Denna drömfastighet ligger i den pittoreska byn Es Capdella. Denna finca färdigställdes 2019 och erbjuder material av hög kvalitet samt hisnande utsikt. Villan är en perfekt blandning av modern arkitektur och medelhavsdetaljer. Vid ingången imponerar den med sina fönster från golv till tak och den sömlösa blandningen av medelhavsstil och moderna detaljer. På bottenvåningen är det öppna köket anslutet till vardagsrum och matsal, som leder ut till den vackert anlagda trädgården och poolen. Det finns också ett sovrum och ett tvättstuga på denna våning. På första våningen finns ytterligare 3 sovrum med eget badrum, alla med inbyggda garderober och vacker utsikt över bergen och Es Capdella. Det finns en carport för två bilar.
 • Boyta

  282m2
 • Tomt

  1334m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OSCU
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 700 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: