Lavin Estates | Högkvalitativ renoverad villa med havsutsikt i Nova…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högkvalitativ renoverad villa med havsutsikt i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

340m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Denna nyligen totalrenoverade villa ligger i ett utmärkt läge i Nova Santa Ponsa med söderläge. På grund av dess upphöjda läge på den populära lokala kullen Ensaimada, har man en imponerande havsutsikt från vardagsrummet. Här hittar du det rymliga vardagsrummet med matplats med ett modernt öppet kök och angränsande tvättstuga. Dessutom finns det ett sovrum och ett badrum på denna våning. Dessutom nås hemmakontoret via en trappa på 2: a våningen. Terrasserna, både öppna och täckta, inbjuder dig att njuta av många underbara stunder med familj och vänner året runt. På bottenvåningen finns ytterligare tre sovrum och två badrum, plus det stora sovrummet med omklädningsrum och eget badrum med bastu. Fastigheten är idealisk för dem som letar efter lugn och ro men också nära centrum, golfbanor och lyxhamnen Port Adriano med sina barer, restauranger och shoppingmöjligheter. Övriga egenskaper: saltvattenpool, trädgård, carport, golvvärme och luftkonditionering, öppen spis, Sonos ljudsystem.
 • Boyta

  340m2
 • Tomt

  881m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02H4JZ
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 390 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: