Lavin Estates | Högkvalitativ villa på gångavstånd till hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högkvalitativ villa på gångavstånd till hamnen

Fakta Bilder

393m2 5 Sovrum i Port Andratx

Denna moderna villa med fantastisk utsikt över havet och hamnen ligger i en lugn återvändsgränd ovanför hamnen i Andratx. Port Andratx, den framstående fiske- och segelbåtshamnen, ligger i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Huset byggdes med de modernaste materialen och är utrustat med eleganta möbler och inredning av hög kvalitet. Villan sträcker sig över tre våningar och erbjuder gott om utrymme på en boyta på nästan 400 m². På övervåningen finns vardagsrummet med tillgång till den mysiga verandan och en stor terrass med utsikt över hamnen, ett modernt möblerat kök av Birgit Müller, en matsal och en gästtoalett. Totalt finns det fem sovrum och fyra badrum, varav två är en suite. Spa-avdelningen är välutrustad med bastu, en relaxavdelning och ett rymligt duschutrymme. Den 14 x 4 m² stora infinitypoolen och terrassen med sitt eleganta stengolv inbjuder till avkoppling i solen. Villan erbjuder också andra extrafunktioner som hiss, carport, golvvärme, luftkonditionering w/c, TV och ljudsystem, GIRA Smarthome, Occhio & Deltalight belysning och mycket mer. Villan är fullt möblerad och utrustad.
 • Boyta

  393m2
 • Tomt

  725m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02RED2
 • Badrum

  4
 • Pris

  9 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: