Lavin Estates | Högkvalitativt lyxboende med pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Högkvalitativt lyxboende med pool - Sold

Fakta Bilder

395m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Ovanför Port Andratx, med magnifik utsikt över den idylliska hamnen och foten av Tramuntana-bergen, byggs för närvarande det exklusiva bostadsområdet Andratx Hills med 9 bostäder i en klass för sig! Varje enhet sträcker sig över en hel våning med en invändig yta på cirka 200 m²-500 m² och har, förutom 2-4 sovrum med eget badrum, bastu, gym, vinkällare och hemmabio samt stora terrasser med trädgårdsområden och en privat pool. Takvåningen, som kallas "The Villa", erbjuder ren lyx på 500 m² inre utrymme, fördelat på flera våningar som är förbundna med en privat hiss, plus en terrass, trädgård, takterrass och 2 privata pooler. Förutom gott om utrymme, avskildhet och superb design kan du njuta av en magnifik utsikt över bergen, hamnen och havet. Inte bara takvåningen utan också arkitekturen i hela projektet är unik! Den kombinerar framstående organiska former och en modern, futuristisk design med användning av många naturliga material som utstrålar värme. Kombinationen av betong, trä och glas är helt enastående. De stora fönsterfronterna ger mycket naturligt ljus i vardagsrummen och skapar en perfekt övergång från insidan till utsidan. Alla ytbehandlingar, material och möbler har noggrant valts ut för att uppfylla de högsta internationella standarderna. Den exklusiva utrustningen inkluderar öppna kök med en köksö och inbyggda apparater från Gaggenau, Miele samt Bora, Vola-armaturer, skräddarsydda inbyggda garderober / walk-in-garderober, golvvärme, luftkonditionering och mycket mer. Dessutom kommer varje enhet med 2-3 garageparkeringsplatser. Andratx Hills är en arkitektonisk juvel som erbjuder en tydligt hög nivå av boendekomfort!
 • Boyta

  395m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02QAY2
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: